14 листопада відбудеться благодійний концерт для підтримки учасниці Дитячого Євробачення Даринки Красновецької. Його організаторами стали вінницький палац мистецтв “Зоря” та педагог дівчинки з вокалу Віра Майборода. Квиток вартуватиме 100 гривень. Своїми хітами розважатимуть зірка Х-Фактору Богдан Совик, Олександр Онофрійчук, школа танцю “Болеро”, гурти Crossword, “Не лізь, бо вб’є” та Даринка Красновецька.

– Держава нині не допомагає фінансово учасникам від України на Дитяче Євробачення. Так як готує донечку телеканал “UA Суспільне”, керівництво взяло на себе значну частину витрат на себе. Але є такі пункти витрат, які лягають на плечі нас – батьків. Це аранжування, купівля сувенірної продукції для єврофанів. А ще потрібні кошти на проживання та переїзд до Мінську. Тому педагог Даринки таким чином вирішила допомогти, -розповіли батьки дівчинки.

Додамо, що що 11-річна Дарина Красновецька з раннього дитинства займається грою на фортепіано та вокалом у майстерні «Зоряна мрія». За два роки навчання у Академії Олександра Пономарьова в неї був і тур з народним артистом, участь у “Голосі діти”, і неодноразова перемога на “Чорноморських Іграх”.  Чарівний голос дитина успадкувала від бабусь. Одна із них — 62-річна Тетяна Красновецька — свого часу брала участь у таких проектах як «Х-фактор» та «Танцюють всі».

У вересні талановита дівчинка перемогла у відборі на Дитяче Євробачення, яке пройде 25 листопада у Мінську. Поїздка вартуватиме близько 100 тисяч гривень. Матеріально допомогла мерія, але коштів бракує. Нещодавно Даринка презентувала відео на пісню “Say Love”, з якою готується перемогти. Над створенням кліпу для дівчинки працювала велика професійна команда у столиці. Нашій землячці розробили образ у червоно-білих кольорах, який підкреслює тематику та настрій конкурсної пісні “Say Love”, що в перекладі з англійської означає “Скажи любов”. А ще дівчинці дали в кліпі надзвичайно крутий рупор, який спеціально пофарбували у червоний колір! Він підкреслює ідею пісні, допомагає закликати людей з усього світу відмовитися від війни і об’єднатися заради великого та світлого почуття любові.

Вікторія Снігур