Wolves Cheerleaders – краща команда черлідингу України. Заснована вона  у 2013 році та є офіційною групою підтримки СК «Вінницькі Вовки», БК «Блискавки» та ВК «Серце Поділля». З 2016 року Vinnytsia Wolves Cheerleading Team є членом Всеукраїнської федерації черлідингу та черспорту України. За 5 років свого існування команда встигла здобути чимало перемог: у 2016 році титул «Краща група підтримки української ліги американського футболу», стали срібними призерами «Ukrainian Combat Games», бронзовими призерами «Z-Games 2017», отримали спеціальну нагороду «Beauty Team 2017», у 2018 році отримали бронзу на «Ukrainian Students Games 2018», стали срібними призерами «Red Foxes Cup» і «VINNYTSIA CHEER CUP» та переможцями «Ukrainian Beach Games 2018». Команда є активним учасником усіх спортивно-громадських заходів міста, зокрема, змагань з футболу, фут залу, регбі, муай-тай, кубках зі стронг-мену, боксу та ін.

Крім того, Vinnytsia Wolves є організатором перших Всеукраїнських змагань груп підтримки з американського футболу, який пройшов влітку 2018 року у нашому місті та зібрав близько 10 команд з усієї України. Нещодавно команда оголосила набір.

Якщо Вам більше 17 років, Ви гнучкі та пластичні, маєте хореографічну підготовку і не уявляєте своє життя без танців та спорту, тоді сміливо приходьте на кастинг і проявіть себе! Можливо, саме Ви  станете новою учасницею Wolves Cheerleaders?! Крім того, на дівчат  чекатимуть: репетиції двічі на тиждень в комфортному залі, незабутні виступи та змагання на найбільших стадіонах та спортивних майданчиках країни, фірмові костюми, командні та індивідуальні фотосесії, участь в рекламних роликах, кліпах, веселі подорожі, дружня атмосфера та багато іншого.

Набір буде проходити два дні: 20 та 22 листопада о 20:00 у спортивному комплексі «Сенсей» (навпроти Петроцентру) у вигляді звичайного тренування, на якому потрібно буде вивчити та повторити хореографію. З собою дівчатам необхідно буде мати зручний одяг та взуття.

Віталіна Володимирова