– Я була справді вдячна, що отримала стипендію «Порт Ванкувер» у пам’ять про Крістофера Т. Брауна в рамках BCIT Fall Entrance Awards та Celebration of Scholarship! Дякую усім спонсорам за ваші щедрі пожертвування. Ваша підтримка не тільки допомагає студентам фінансово, але також закликає нас працювати і навчатись ще більш наполегливо!, – так написала про присвоєння канадської стипендії у своєму Фейсбуці випускниця 23-ї вінницької школи, а нині студентка BCIT у Ванкувері, донька Героя Майдану Миколи Рудика – Вікторія Рудик (Vika Rudyk).

Більше про успіх Вікторії в Канаді знає її мама – Галина, яка розповіла про успішний вступ до закордонного університету та навчання доньки в Технологічному Інституті Британської Колумбії завдяки програмі OWL Open World Learning.

– Мене часто запитують чи можна отримати стипендію в Канаді? Ось наочний приклад нашої студентки із Вінниці – моєї доньки., – зазначила Галина Рудик. – Наполегливо працюйте і ваші старання будуть належно оцінені! OWL Open World Learning вітає Віку із нагородою!

– Що для вашої родини ця стипендія в Канаді? Як вітав доньку Микола, що для всієї Вінниці та України є живою легендою марафону та символом незламності Майдану і Революції Гідності?

– Для нас ця стипендія була сюрпризом, бо Віка не подавалась на неї… Вийшло так, що її інститут – BCIT у Ванкувері сам вирішив заявити українку Рудик на стипендію за активну участь в житті вузу та гарні оцінки. Ось так! Якщо чесно, то ми дуже щасливі, що праця доньки так високо оцінена в Канаді!

Бо це визнання і велика психологічна підтримка наших із Миколою батьківських зусиль, недоспаних ночей та віри в свою дитину, яка завдячуючи наполегливості та гарним знанням із звичайної 23-ї вінницької школи змогла вступити до престижного вузу BCIT у Канаді! Для нас це також серйозна фінансова підтримка, бо Вікторія своїми високими оцінками, волонтерською роботою та працею у поза навчальний час завоювала право бути однією із кращих… Це дуже приємно і зворушливо!

– Виходить, що навчання в Канаді є досить доступним?

– Так! Бо українців люблять і поважають в Канаді, де є наша велика діаспора.

Також освіта в Канаді є однією із найкращих у світі, що конкурує із освітою в США та Англії. А ще це соціально комфортна, не кримінальна і дуже демократична країна, яка вітає в себе працевлаштування студентів-українців після закінчення університетів. Я вже не кажу, що 99% студентів із гарними оцінками та знаннями отримують запрошення від працедавців ще під час навчання. І приклад Віки нині надихає багатьох випускників шкіл Вінниці та України!

Отримати безкоштовну консультацію у Вінниці щодо навчання в Канаді по програмі OWL Open World Learning можна за тел.0965941034 Ольга