Вінницькі енергетики організували та відправили  понад 1 тонну гуманітарної допомоги. Це  овочі, фрукти, крупи, цукор, олія. Вантаж попрямував до Луганська до  колег з ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

– Луганчанам – енергетикам нині, як ніколи, дуже складно. Мало того, що їм доводиться працювати в екстремальних умовах у прифронтовому регіоні, то ще й дається взнаки фінансова криза, що виснажила енергокомпанію і не дозволяє вести нормальну господарську діяльність. Ситуація там дуже критична. Люди працюють три дня на тиждень, отримуючи мінімальну зарплатню. Давайте допоможемо, чим можемо, – сказав директор з питань забезпечення бізнесу ПАТ «Вінницяобленерго» Сергій Даниленко.

На  заклик підтримати колег, які працюють та мешкають у прифронтовій зоні, відгукнулось  8 районних структурних одиниць.

– Це Хмільницькі, Чечельницькі, Крижопільські, Немирівські, Ямпільські, Іллінецькі, Томашпільські, Замостянські електромережі. Загальна кількість продуктів, яку вдалося організувати та відправити – 1300 кг. Це вже не перший раз ми організовуємо такі заходи і відправляємо допомогу нашим колегам, -кажуть вінницькі енергетики.- Ближче до новорічних свят плануємо відправити ще один гуманітарний вантаж із подарунками для дітей луганських енергетиків. Втім, дуже хочеться, щоб ситуація на тому боці нашої держави кардинально змінилася на краще. Щоб люди нарешті дочекалися довгоочікуваного миру і могли спокійно жити, працювати, ростити у добрі та затишку своїх дітей.

Віталіна Володимирова