Той схиблений на сексдомаганнях молоденьких підлеглих, той, батько трьох дітей, купує квартири за відмиті кошти для утриманок та стає керівником департаменту, бо її сестра утримує елітний бордель для нардепів. Цього більше терпіти не можна, бо якщо публічна людина дволика і її поведінка не відповідає морально-етичним нормам, то вона насправді така в усьому, просто гарно вміє маскуватись.

Тому ми започаткували постійну рубрику «Шокуючі факти із життя високопосадовців». Запам’ятайте, для журналістів незручних тем не має бути, так як і у вас запитань до тих, кого ми утримуємо на свої податки.

Хочемо розповісти про нашого керівника – нещодавно призначеного. Він полковник. Все життя був на службі у правоохоронних органах. Дружина не працює. Але він умудрився ще й коханці купити та подарувати круту іномарку «Рендж Ровер». Не знаємо, як прореагувала законна дружина на те, що «Міс Вінниця» чи чогось там ще стала у 21 рік її чоловіка «пасією». І чи знає про такий «невидимий фронт» її чоловіка-офіцера? А ось нам, учасникам АТО, тим, хто вимушений постійно їздити на передову на ротації і розкривати там злочини, дуже дискомфортно працювати під таким керівництвом. Бо ж очевидно, що не міг наш колега чесно заробити стільки, щоб коханці подарувати авто за 100000 у.о.

Невже вище керівництво не бачить, кого призначає на такі посади? І це в час війни та боротьби із корупцією та очищення рядів правоохоронців? У час, коли наша свобода і незалежність щоденно омиваються кров’ю та смертями кращих синів України.

Небайдужі офіцери
Вінниччини»

Від редакції. У листі вказані конкретні дані цього керівника та посада. Готові надати НАБу, іншим контролюючим органам для об’єктивної перевірки.