Екс-голова ДФС після “виїзду в багажнику євробляхи в Молдову” обізвався з Німеччини, де йому мають робити операцію.

– Журналисты пишут, что быший глава ДФС Продан сбежал в Молдову. Продан сказал, что он там на лечении., – пише нардеп Борислав Береза у своєму Фейсбуку. – Давайте сойдемся на том, что он сбежал на лечение. И если он 14 ноября не придет на допрос в САП, то его адвокат сможет сказать, что он задержался на лечении.

А среди всех тех патриотов, кто имел и имеет доступ к бюджету есть вообще те, которые готовы пройти лечение в Украине? Все же так много рассказывают про реформу в здравоохранении…

А тим часом сам Мирослав Продан повідомив у своєму Фейсбуку наступне:

– На жаль, мою поїздку на лікування у Німеччину використали для брудних спекуляцій. Державна прикордонна служба підтвердила, що я виїхав з країни на законних підставах. У мене не було причин робити це таємно. Деякі ЗМІ, поширюючи повідомлення, не взяли цей факт до уваги.

Більше цікавило те, через який кордон я виїхав.

Наголошую, «сенсація» створена на пустому місці. Я відвідував батьків, які живуть у місті Могилів-Подільский. До Кишинева – 180 кілометрів. Це був дійсно найбільш зручний маршрут.

Щодо заяв керівника САП Назара Холодницького: нагадую, що я виїхав за кордон 5 листопада, 7 листопада начальник 6 відділу САП Козачина С.С. надіслав мені повідомлення у вайбер. Я відповів, що знаходжусь за кордоном. Коли повернусь після операції в Україну, обов’язково відразу зустрінусь із представниками САП.

Надаю копію заяви адвокатів з поясненням, чому я не маю фізичної можливості прибути до САП 15 листопада.

Мої адвокати відкриті до спілкування з представниками ЗМІ і нададуть додаткову інформацію…