Нещодавно виповнилося 50 років з дня весілля Софії Ротару і Анатолія Євдокименка. Про це повідомила артистка на сторінці в соціальній мережі Instagram. Прославлена виконавиця опублікувала старе фото, на якому зображена разом з чоловіком. На знімку Євдокименко ніжно обіймає, притискаючи до себе, Ротару, а та щасливо посміхається.

“День народження сім’ї! Якби ти знав, як мені тебе не вистачає … Твоїх очей, почуття гумору і підтримки. Єдиний мій. Люблю більше життя”, – написала Ротару.

Численні прихильники негайно відреагували на публікацію. “Дорога і улюблена дуже багатьма Софія Михайлівна! Прийміть найтепліші вітання ювілеєм Вашого весілля! Ви великий приклад для наслідування дуже багатьом людям і сім’ям як зберігати вірність, любов, відданість. Ви сильна, красива, розумна жінка, справжня берегиня сімейного вогнища!”, “Софія Михайлівна, Ви легендарна! Ми завжди захоплювалися Вами! Це дуже сильно, любити і залишатися вірною Єдиному на вічно …”, “Ваше життя, приклад для наслідування “, – прокоментували фанати.

Нагадаємо, Анатолій Євдокименко помер в 2002 році після чергового інсульту. Убита горем Софія Ротару на півроку пропала з екранів. Вона перестала зніматися і давати концерти. Артистка замкнулася в собі і навідріз відмовлялася співати. З депресивного стану співачку витягнув син Руслан, який сказав їй, що потрібно працювати далі і присвячувати нові пісні пам’яті батька.

Юлія Іванюк