Вранці 11 листопада у Слов’янську на пункт обміну валют, який розташований у районі ринку, був скоєний зухвалий розбійний напад.

Після того, як співробітник увійшов до приміщення, за ним зайшов чоловік, який погрожував пістолетом та електрошокером. Далі став вимагати віддати йому готівку. При цьому нападник зробив кілька пострілів та вдарив у голову опонента. Співробітник «обмінки» чинив опір злочинцю. В результаті зав’язалася бійка, на яку звернули увагу перехожі. Вони заблокували двері і повідомили про те, що відбувається, в охоронну службу Центрального ринку. Наряд прибув за вказаною адресою вже за три хвилини.

– В результаті дій охоронної служби ДСО нападник був затриманий. Потерпілий від нападу був доставлений “швидкою допомогою” в медустанову Слов’янська. На місце події прибули співробітники міськвідділу поліції на чолі з начальником. З’ясувалося, що затриманий є 58-річним мешканцем Вінниці, — повідомили у прес-службі поліції. — У Донецьку область він приїхав три дні тому. Розпочато досудове розслідування за фактом — розбій. Правопорушнику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Віталіна Володимирова