Поки Вінниця готується до культурного шоку від ГОГОЛЬФЕСТУ, котрий відбуватиметься на території заводу Кристал вже у ці вихідні, вулицею курсуватиме трамвай-нюхач. У ньому, до речі, можна не лише отримати всю інформацію про фестиваль, а й навіть проїхатися безкоштовно).

Мультидисциплінарний фестиваль-альтернатива AIR ГОГОЛЬFEST триватиме два дні та одну ніч і матиме декілька напрямків: театральний, музичний, візуальний, освітній, а також матиме дитячу і нічну програми.

В рамках фестивалю Центр сучасного мистецтва “ДАХ” презентуватиме свої найкращі, відомі у всьому світі, продукти: виступ кабаре-гурту DakhDaughters, соціального кабаре “ЦеШо” та виставу “Парадокси злочину” – драму абсурду від режисера Влада Троїцького.

На фестивалі в рамках театральної програми також буде представлено австрійську мультидисциплінарну виставу “Bauhaus Tanzt” і проект театральної колаборації України, Німеччини та Великої Британії “TRANZYT”.

Учасниками музичної програми також стануть SINOPTIK, OY SOUND SYSTEM, TIK TU, Latexfauna, Ціаністий кафель.

Протягом всього фестивалю на території заводу “Кристал” будуть представлені художні інсталяції та виставки, відбуватимуться перформанси та майстер-класи.

А в ніч з 17 на 18 листопада пройде GOGOLNIGHT – андеграундна музично-художня вечірка за найкращими канонами ГОГОЛЬFEST.