Нещодавно на телеекранах стартував унікальний проект «Цієї миті рік потому».

Учасники на всю країну розповідають про свої плани, а через певний час приходять до студії та доводять, чи вдалось їм це.

Приємно, що серед цих сміливців є і наші земляки. Подружжя Віти та Павла Хімічів із Тульчина давно мріяли стати батьками. Після обстеження у лікарів дівчина дізналася, що вона здорова, а проблема криється в її зайвій вазі. Медики також порадили чоловіку набрати кілька кіло, щоб збільшити шанси зачаття. Вага Паші становить 55 кг, дружина важила в два рази більше. Віті було дуже складно схуднути, адже вона – кондитер. Але з підтримкою чоловіка їй це вдалося. Через рік закохані з’явилися в студії «Цієї миті рік потому» абсолютно іншими: Віта позбулася 25 кілограмів, а Паша поправився на 5.

А ось наймолодший священик області Назарій Давидовський прийшов до шоу із благородною метою — зібрати 50 тисяч на лікування зору першокурсниці Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу та нової учасниці хору «Соломія» Світлани Бесядовської. У дівчинки з дитинства гіпоплазія макули, через що вона бачить лише на 0,04%. Аби допомогти дівчині, отець Назарій разом із діджеєм Андрієм Верняковським (DJ Muzon) та хором «Соломія» підготували програму та виступили у центрі Вінниці.

На жаль, поставленої мети не вдалося досягти повністю. На концерті всього зібрано було близько 5 тисяч гривень, таку ж суму потім принесли парафіяни. Але для початку лікування Світлани вистачило. Віримо, що вона обов’язково буде здоровою.

Віталіна Володимирова