Ця пожежа зранку 20 листопада стривожила весь мікрорайон. Поблизу універсаму “Грош” спалахнув приватний будинок за адресою вул. Чехова, 21. Сильне полум’я намагались загасити три пожежні машини.

– Одна машина розкачала пожежний рукав і відразу звернула його. Невже виходить, що біля великого торгівельного центру “Грош” по Немирівському шосе немає пожежного гідранта? – коментували багаточисельні свідки надзвичайної події.

– Люди, які не орієнтуються у специфіці нашої служби, роблять помилкові висновки. Їм здається, що швидко “розкачали-скачали”… Вони не знають, що насосна потужність машини при одному працюючому стволі — 16 л/сек, півтора відра за секунду. Тому 2,5 т води в машині закінчуються за чотири хвилини. За сигналом тривоги три підрозділи відразу виїхали і працюють на місці пожежі, – відзначив Олександр Кутовий, начальник прес-служби рятувальників області. – А пожежні гідранти біля такого крупного супермаркета, як “Грош”, є обов’язковими, без них цей об’єкт не був би введений у експлуатацію.

До 10.30 год. ранку пожежа була ліквідована. Причини загоряння встановлюються.