Головну вулиці Вінниці – Соборну євробляхи у вівторок вирішили не перекривати, бо домовились із владою і поліцією про мирний євро протест!

Але народним депутатам вінничани красномовно написали плакатах Йдіть у сраку!» Адже вважають, що ВР їх обманула і кинула під дороге розмитнення, що часто більше за вартість євро авто! Тому більшість власників таких іномарок чекають на вето президента!

І для більшої яскравості своєї акції євробляхери у Вінниці не палили свої авто, а привезли під ОДА стару іржаву «Таврію», «ИЖ-Москвіч» та ретро «Жигулі» – символи совкового автопрому, який досі їздить і коптить по дорогах України.

– Блокування Соборної не буде! Ми проводимо мирну акцію та привезли під Віннницьку ОДА авто, на які нас хочуть пересадити ці негідники із Ради. Хоча самі вони їздять на «мерсах» останньої моделі! – заявив організатор акції вінницької АвтоЄвроСили Олександр Марцинківський. – І ми стайкуємо не лише за себе, а за всіх українців, щоб євроавто можна було офіційно завезти за 500 чи 1000 євро за все розмитнення до бюджету України.

Вінниччині АвтоЄвроСила сьогодні влаштувала акції в 5 точках – у Вінниці на Соборній та головних трасах області на Могилів-Подільський, Хмельницький, Гайсин та Київ.

Фото Сергія Хіміча