Жахлива аварія сталась у неділю між селами Бродецьке та Жежелів Козятинського району. Того дня 56-річний водій на автомобілі ВАЗ 2107 разом із родиною повертався додому. Та раптом не впорався з керуванням і допустив з відбійником опори залізничного мосту.

– В результаті ДТП водій, його 55-річна дружина та односельчанка загинули на місці. Тіла загиблих із деформованого кузова автомобіля діставали рятувальники. 35-річну доньку подружжя госпіталізували до реанімації районної лікарні. Причини аварії будуть встановлені в  ході досудового розслідування, – повідомили у прес-службі обласної поліції. — Слідством розпочато кримінальне провадження.

Ще одна трагедія сталась цими вихідними у Ямпільському районі. За інформацією правоохоронців, ввечері 30-річний водій автомобіля «ЗАЗ Форза» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де машина перекинулась. Як з’ясував наш журналіст, мова йде про сільського голову Буші Олександра Ільницького. Він у 2014 році пішов добровольцем на війну, воював на Бахмутській трасі. У ДТП отримав вкрай важкі травми та його відправили до реанімації в Ямполі. Односельчани розповідають, що чоловік поки до тями не прийшов і його транспортували до Вінниці. Надія на медиків та Бога…

На жаль, у аварії загинула 34-річна пасажирка Олена Пшеничко. Жінка працювала науковим співробітником історико-культурного заповідника «Буша». У неї залишився 13-річний син. Поховали молоду жінку у вівторок. Слідство має встановити причини аварії та перевірити кермувальника на наявність алкоголю.

Додамо, що з початку року на території Вінницької області  сталось 596 автопригод з постраждалими, у яких 115 людей загинули, 807 – травмувались.

Віталіна Володимирова