До редакції газети звернулись мешканці Жмеринки, які, на їхню думку, стали жертвами місцевої шахрайки. Люди вже подали скаргу до поліції та сподіваються на справедливе вирішення ситуації.

– Почалось все на початку зими. Жмеринчанка Наталія Остапюк, яка з чоловіком тримає бізнес (перевезення таксі) запропонувала мені вкласти гроші в паливний бізнес, в якому вона вже давно крутиться. Розповідала, що вона серйозна людина, все ж таки дві служби таксі в Жмеринці. Спочатку декілька місяців відсотки віддавала, інколи з затримкою, і постійно просила зачекати. Мовляв,  нові партії палива прибувають. В результаті все, що віддавала, забирала назад і просила ще. Але коли в кінці весни мені потрібні були мої гроші, все різко пішло не так ( хоча вона запевняла, що гроші можна забрати будь який момент ). Наталія стала  придумувати незрозумілі історії,  при цьому просила ще грошей. Коли односельчанин  виклав відео, де жінка  обіцяє віддати йому кошти, я з ним зв‘язався і зрозумів, що вона працює так з багатьма людьми і постійно виманює кошти. Місяць назад було написано декілька заяв в поліцію, але поки результату немає. Наталія  телефонує і каже, що віддасть, але треба почекати. І  так вже з початку літа. Навіть намагалась з чоловіком провернути сцену, що ми її доводимо до самогубства тим, що вимагаємо повернути наші кошти. Всього жінка винна людям близько 30 тисяч доларів.

Сама Наталія Остапюк, яку звинувачують у шахрайстві, на телефонні дзвінки не відповідає. У соцмережі ось що вона написала.

– Щодо Андрія Яворського, то писати він спеціаліст, але чому не вказує як він заробляв та скільки. І чому потім вийшла затримка… Його ніхто не кинув. Замість того, щоб спокійно почекати, він знущається та дістає щодня.

У прес-службі поліції пообіцяли прокоментувати ситуацію трохи пізніше. Як тільки це буде, відразу дамо знати.

Віталіна Володимирова