Модний вечір в СК«Нокаут» зібрав чи не всіх модних левиць нашого міста. Серед учасників показу були Марина Узелкова, відома українська телеведуча та фітнес-тренерка, депутатка Віноблради Людмила Станіславенко, громадська діячка Ірина Борзова, бізнесменка Ксенія Следзевська, власниця танцювальної студії «Шахіда» Діана Подолянчук, дизайнерка дитячого одягу та «Місіс Вінниця-2018» Світлана Реп’ях та багато інших.

Задавав вишукану атмосферу фешн-події французький легіонер dj Twin Beat (Vinyl only) та співачка, учасниця «Голосу країни» Вікторія Ільчишен, що вперше виступала для вінничан.

Ведучою модного заходу була Інесса Побережна, володарка титулів Mrs. Vinnitsa Inter national 2018, Mrs. MediaInternational 2018 та Elite Beauty Queen Eastern Europe 2018. Вона, до речі, була однією з головних героїнь проморолика колекції «Bitch».

А діамантами показу стали модель та перша красуня України Олександра Кучеренко, а також учасниця телешоу «Зважені та щасливі» Марта Карпенко, яка до проекту мала вагу 170 кг, а сьогодні вона – струнка дівчина модельної зовнішності. Честь представити колекцію випала мені.

Кожна нова колекція Очеретного — як нова серія серіалу довжиною в трудову діяльність дизайнера. Кожного разу уособлення жіночності Олександр вправно зображає у нових виробах, у кожній лінії цього нового виробу. Колекція «Bitch» складається з великої кількості жіночних блуз, феєричних суконь, сексуальних ліній, чорний, нюд, бузок, глибокий зелений та цікавий блиск паєток. Пишні фатинові спідниці та лаконічні піджаки, світові тренди були представлені на подіумі Вінниччини.

Завершувала колекцію весільна сукня, яку представила «Міс Україна» Ольга Кучеренко. До речі, незабаром Олександр Очеретний окремо представить свою весільну колекцію, яку можна буде придбати в новому магазині в центрі Вінниці. Багатьох порадувала наявність чоловічих образів у колекції дизайнера. Прекрасна лінія пальт та спортивного шику, як для жінок, так і для представників сильної статі.

– У мене вже готова наступна серія мого серіалу, головну роль в якому відіграє жінка. Але цього разу вона змінить не лише колір свого волосся. Та давайте трохи зачекаємо, — прокоментував дизайнер своє шоу.