Ця київська команда полюбилася глядачам на програмі «Х – фактор». Згодом з’явилася пісня «Свята», яка миттєво стала хітом. Пізніше «Каzка» спробувала себе у національному відборі на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення».

Тим часом нова пісня гурту «Плакала» стала найпомітнішою на багатьох медіаресурсах та полюбилася українцям. Саме ця музична композиція вважається чільною в першому альбомі групи «Карма». Днями у «Феріде Плаза» «Каzку» тепло приймали шанувальники. Квитки коштували 300 – 600 гривень. Всього у презентаційному турі артистів – одинадцять міст.

Разом з KAZKою до Вінниці завітав також бакинський, добре відомий у світі «Jah Halib». Цей ансамбль широко відомий за піснею «Лейла». І вкотре відсутність нормального концертного холу не дала шанувальникам повною мірою насолодитися улюбленими виконавцями. Глядачі кажуть, що в «Феріде» підкачав застарілий неякісний звук. А в Будинку офіцерів під танцювальну музику було неможливо танцювати взагалі. З урахуванням кількості новобудов, вінничани звертаються до будівельників та інвесторів: «Побудуйте хоча б один сучасний концертний зал з якісним звуком та світлом. І можливістю отримати задоволення від концертів за наші кошти»…

До речі, кліп і пісня «Плакала» гурту KAZKA набрали понад 100 мільйонів переглядів на YouTube. Український гурт почав підкорювати й російських слухачів. Пісня під назвою «Плакала» посіла першу сходинку одного з найпопулярніших музичних телеканалів у Росії – «Муз ТВ». Відповідний допис з’явився на офіційному Instagram-акаунті мовника.

Трек від KAZKA обігнав таких зірок російської естради, як Сергій Лазарєв (2 сходинка), Єлена Темнікова (5), Єгор Крід і Філіп Кіркоров (6), Ірина Дубцова (7).

Віктор Грушко