Спочатку вони примітили за столиком відомого колись легендарного земляка-екстрасенса Анатолія Кашпіровського. Як відомо, він вже давно виїхав із Вінниці і тепер проживає в Америці. Потім до нього підійшли якісь люди. Скоріше всього, сім’я. Після розмови із ними він раптом відомим жестом і поглядом змусив дівчину впасти.

Всіх охопив шок! Ніхто не розумів, що ж це твориться!

Шокованими були не лише відвідувачі, але й адміністрація. Викликали власника ресторану, і вже він підійшов до Анатолія Кашпіровського з’ясовувати: чому він так себе веде?

Той вибачився за такий «екстрім» та повідомив, що саме так він рятував хвору доньку родини, яка до нього звернулась за допомогою.

– Ви ж зупинились у нас у готелі, чому не робили ваш сеанс у номері готелю чи іншому місці, а саме під час бенкету в ресторані? – не розуміли представники закладу.

– Бо лише так, неочікувано і зненацька може бути результат! – апелювала до них легенда екстрасенсорики 90-х.

Про те, що за час проживання у цьому готелі у Анатолія Кашпіровського та власника готелю Сергія Капусти була ще одна зустріч, свідчать наші джерела інформації. Як і про те, що вони таки порозумілись. А може, ще й тому, що Анатолій Кашпіровський, як і власник закладу, пережили страшну втрату – смерть дітей. Анатолій — доньки, а власник — сина Колі. Обоє трагічно загинули в розквіті життя.

Зрештою, саме ця трагедія — смерть доньки, яка також жила в США, і змусила Кашпіровського приїхати в Україну і до Вінниці. Бо саме тут, як ми вже повідомляли, він її похоронив. А зараз приїздив ставити пам’ятник на могилі. Крім того, він зустрівся із друзями молодості, однокурсниками медуніверситету та відвідав місце народження – Меджибіж, Хмельницький, де живе його сестра, та Тернопіль, де також проживають його родичі.

Нагадуємо, що в кінці 80-х Анатолій Кашпіровський розпочав нечувані до цього сеанси масової психотерапії, збираючи зали та стадіони. Запровадив телемости із обезболювання пацієнтів під час операції.

Зараз йому виповниться 80. Кашпіровський дуже важко переносить смерть доньки. І тепер його психотерапевтична діяльність пов’язана із пам’яттю про неї.

– Він проваджує нову методику лікування людей через Місяць! Саме 15 вересня, у день народження доньки Лени, він буде на власному сайті у певний час пускати музику, яку вона любила, і виконувати власноручно і проводити сеанс. Кожен, хто дивитиметься на місяць на небі, де б він не був у цей час – отримуватиме зцілення, – кажуть його друзі із Вінниці, з ким він поділився планами.

Юлія Іванюк