Жахлива трагедія сталась кілька днів тому на Донеччині. До хірургічного відділення Маріупольського військового шпиталю доставили 46-річного контрактника ЗСУ із множинними ножовими пораненнями.

Чоловік родом з Вінниччини. У поліції повідомили, що травми він отримав у ході конфлікту із 39-річним колегою по службі. Останнього із пораненням стегна також госпіталізували. Втім, врятувати 46-річного Володимира Олійника не вдалось. Його похоронять цього четверга у рідній Студеній Піщанського району. У чоловіка залишилась дружина та двоє дітей. Кажуть, що контракт на службу він підписав вчетверте, до того працював на агропідприємстві. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та чекають результатів експертиз.

Біда прийшла і в громаду Глуховець Козятинського району. Від раптової зупинки серця помер Сергій Франко, який прослужив на війні рік та 10 місяців. Пережив наш земляк важке поранення та контузію, що й у подальшому спричинило ускладнення зі здоров’ям. Поховали чоловіка у рідному селищі. У нього залишились дружина, батьки та двоє дітей — син Максим і дочка Марина. Останнім часом воїн працював на хлібзаводі водієм.

Віталіна Володимирова