Той схиблений на сексдомаганнях молоденьких підлеглих, той, батько трьох дітей, купує квартири за відмиті кошти для утриманок та стає керівником департаменту, бо сестра утримує елітний бордель для нардепів. Цього більше терпіти не можна, бо якщо публічна людина дволика і її поведінка не відповідає морально-етичним нормам, то вона насправді така в усьому, просто гарно вміє маскуватись.

Тому ми започаткували постійну рубрику «Шокуючі факти із життя високопосадовців». Запам’ятайте, для журналістів незручних тем не має бути, так як і у вас запитань до тих, кого ми утримуємо на свої податки.

У минулому номері прочитали про полковника-правоохоронця, який купив коханці «Рендж-Ровер», і не могли не повідомити вам про те, що відбулось і у нас. Заступник начальника із друзями-високопосадовцями влаштували пиятику в службовому кабінеті і намагались згвалтувати підлеглу поліцейську. Але вона вирвалась і втекла. На другий день потрапила до керівника і все йому розповіла.

За цим послідувала швидка ротація кадрів. Але справі не надали розголосу та не порушили кримінальну справу, а заступника перевели у інший район начальником. Інших учасників оргії також «поділи». Кого на пенсію відправили, а кого — подалі від очей, – повідомили нам у листі до редакції читачі. – Може, керівник не захотів розголосу, бо ж саме в той час він був чи то у відрядженні, чи у відпустці, а цей заступник виконував його обов’язки. А може, впливові родичі та його друзі попросили про це, але справу вирішили ось так, «по-тихому». Хоча шила у мішку не сховаєш. І у коридорах всіх правоохоронних структур все більше обговорюють деталі цієї «НП». Ходять чутки про «миття ніг» дорогим віскі, інші «вольності» у службовому кабінеті. І навіть те, що ця компанія часто виїздила на об’їзну до повій, де змушували їх «працювати» безкоштовно «на суботниках». Одразу почали згадувати попередні «гріхи» цього керівника і дуже впливову «кришу» при Януковичу та і тепер. Як не дивно, він ходив не під одною кримінальною справою, але просувався вгору по кар’єрних щаблях. Багато хто бачив його вже і генералом… Але ця оргія змусила сидіти у «засланні». Чи пересидіти?

Читачі «33-го»

Від редакції. Просимо НАБУ, інші правоохоронні органи здійснити перевірку наведених читачами фактів і припущень. Бо в час воєнного стану ми із такими правоохоронцями далеко не зайдемо.