У цьому приміщенні навіть у «нельотну» погоду завжди людно. Бо пошта — це особлива структура, де можна отримати чимало послуг. У журналістів «33-го каналу» з поштовиками Могилева-Подільського вже давно склалися дружні партнерські стосунки. От і цього разу випала нагода зайти у гості до наших друзів.

Незважаючи на справжній ажіотаж, котрий зчинився нещодавно навколо «Укрпошти» у зв’язку з останніми заявами, що поштовикам нерентабельно розносити пенсії літнім українцям і час «оптимізуватися», поштове відділення у Могилеві-Подільському працює у штатному режимі. Так пояснив начальник відділення Валентин Банах.

– І передплату приймаємо, і люди до нас заходять, і з доставкою найсвіжіших новин у нас жодних проблем не виникає, — розповідає він.– Довгий час наше відділення було у лідерах по передплаті. Тепер у трійці найкращих. Без інформації наші люди не залишаться. Надзвичайно великий попит на «33-й канал» у Вендичанах, Озаринцях, Кукавці, Серебринцях. Об’єктивна інформація дуже потрібна людям.

Скромні і невтомні листоноші за будь-якої погоди доносять нашу газету до найвіддаленіших осель. На життя не скаржаться, хоча доводиться працювати їм за досить символічну плату. І саме їхні переконливі слова часом важать для простих людей більше, ніж будь-які чиновницькі рознарядки чи постанови. Щастя вам, здоров’я і миру в родинах!