Ця шокуюча автокатастрофа, наче у відомому трилері «Пункт призначення», сталась минулого понеділка неподалік села Бубнівки Гайсинського району. На жаль, у ДТП загинула 14-річна школярка.

– Аварія сталась на автошляху Гайсин – Ладижин близько 19-ї години. Вже відомо, що 21-річний водій автомобіля «Фольксваген-Т4», житель м. Ладижин, не вибрав безпечну швидкість руху та зіткнувся із автомобілем «Сітроен Джампінг», що в цей час стояв на узбіччі. Від удару легковик кинуло на вантажівку «ГАЗ-5204», що теж стояла на узбіччі попереду нього, — розповіли у прес-службі обласної поліції. — У кузові вантажівки були дерев’яні балки. Балки й розбили лобове скло «Сітроена». Удар прийшовся саме на пасажирське місце, де в цей час сиділа 14-річна дівчинка… Дівчинка загинула… Більше з водіїв та пасажирів усіх трьох автівок у цій аварії ніхто не постраждав.

Відомо, що тоді йшов густий сніг, тож видимість на трасі була обмежена. У водіїв відібрані зразки крові на встановлення наявності алкоголю в організмі. Призначено ряд експертиз. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження.

Страшна смерть 14-річної Ганни сколихнула Бубнівку. Багато хто вже говорить про «прокляте місце». Тим більше, що навесні минулого року у цьому ж селі працювали екстрасенси, які досліджували не менш таємничу загибель двох жінок… Буцімто там виявилась «…аномальна зона й вівтар піднесення жертв до божества мертвих!» Але друзі та викладачі школярки не вірять у «прокляте місце»…

– Тут немає жодної містики. Бо, на жаль, тоді була погана погода, стан дороги. Такої жахливої трагедії у нас ще не було. Ганнусі 9 січня виповнилось лише 14 років. Я дізнався про загибель дівчинки вже за півгодини від її класного керівника. Приголомшені діти й дорослі. У школі ми оголосили жалобу, приспустили прапор та поставили портрет у коридорі… Усі й провели Ганну в останню путь. У її рідному дев’ятому класі навчались шість школярів. А нині буде п’ять. Ганна була сумлінною, працьовитою та доброю душею й серцем дитиною… Досі перед очима її посмішка. Тим більше, того понеділка вона зранку, як належить, була на уроках, — з сумом каже директор сільської школи 1-3 ступенів Микола Кондратюк. — Я дуже добре знаю її батьків. Та й дві старші сестри Ганнусі теж вчились у нас. Одна живе у нашому селі, інша нині у Вінниці. Від імені колективу школи, усіх учнів та односельців висловлюємо їм щирі співчуття.