У столиці в Головпоштамті 10 грудня запрацювала резиденція новорічного чарівника. Це спільний проект Укрпошти та компанії «BIG HAND FILMS» до виходу у прокат фільму «Пригоди S Миколая», прем’єра якого відбудеться 13 грудня.

Урочиста церемонія відкриття резиденції нового українського супергероя – Супер Миколая відбулася за участі першого заступника гендиректора Укрпошти Олександра Перцовського, головних акторів фільму – телеведучої Марії Єфросиніної, українського богатиря Василя Вірастюка та режисера стрічки Семена Горова.

«Це перша резиденція, присвячена кіно, яка зародилася як частина партнерства між Укрпоштою й авторами фільму. Глядачі не тільки подивляться в кінотеатрах фільм, а й на цій локації поринуть у атмосферу свята. Тут можна й придбати листівки та одразу ж відправити привітання своїм друзям і рідним в будь-який куточок України чи до інших країн. Запрошуємо киян та гостей столиці до резиденції новорічного чарівника», – сказав перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський під час відкриття резиденції.

В резиденції можна поспілкуватись та сфотографуватися із Миколаєм і його помічниками – янголом і царем, надіслати вітання листом друзям і рідним, а діти зможуть взяти участь в інтерактивних іграх, танцювальних флешмобах, за участь у яких отримають солодощі.

Резиденція в Головпоштамті працюватиме до 19 грудня з 13:00 до 20:00 у будні та з 12:00 до 20:00 – у вихідні.

Також на Головпоштамті діятиме Новорічна поштова резиденція, де діти можуть написати листа Новорічному чарівнику із розповіддю про свої успіхи, добрі справи та мрії. Послання з побажаннями необхідно відправляти за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 01001, вказавши повну адресу відправника, щоб отримати у відповідь передноворічний лист від чарівника.

Прес-служба
ПАТ “Укрпошта”