Земляк із Торкова загинув кілька років тому, під час виходу з Дебальцевого, втративши багато крові від осколкових поранень. Довгий час його вважали безвісти зниклим, аж поки рідні не відшукали його тіло у Дніпропетровському госпіталі ім. Мечникова.

У поєдинках зійшлися юнацькі команди з Вінниччини та Христинівки, що на Черкащині. Всього у змаганнях взяла участь майже сотня спортсменів віком від 8 до 17 років. Майже цілий день точились досить запеклі та безкомпромісні поєдинки, в яких кожен спортсмен зумів проявити волю до перемоги та характер. У цікавих поєдинках перемогу здобули команди спортивного клубу «Гепард» Тульчин, СК «Мангуст» Христинівка і СК «Цербер» Ямпіль. До речі, зовсім нещодавно борці з «Гепарда» привезли медалі та нагороди з традиційного Всеукраїнського турніру зі змішаних єдиноборств ММА «Кубок Заходу», котрий відбувався у Львові. Тоді чемпіонами змагань, виборовши золоту медаль, стали Володимир Бойчук та Артем Німий.

Вперше спортсмени зібралися на такий турнір і одноголосно висловили бажання, щоб він став традиційним щорічним спортивним заходом, а організатори спортивного свята, а це Тульчинська районна громадська організація учасників АТО, при підтримці Тульчинської РДА, Тульчинської міської ради, професійна ліга «ММА PRO Ukrainian», підтримали таку ідею і пообіцяли, що турнір ставатиме ще кращим.

Ілона ВАЛЬТЕР