— Наші чемпіонки! Любимо вас і пишаємося!

Вінницькі акробатки, вихованки заслуженого тренера Людмили Малініної у складі збірної України гідно виступили на Х міжнародному турнірі Гран-прі зі спортивної акробатики в Польщі у місті Ланцут, — написала у своєму «Фейсбуці» мама однієї із акробаток Катерини Багмет — Ольга Багмет-Лозицька. — Не просто дійшли до фіналу, а всі на призових місцях і всі везуть додому медалі!!!!!

Важкий щоденний труд дівчаток, тренерів, хореографа не проходить дарма! Не зупиняйтеся на досягнутому!!!! Бажаємо всім у недалекому майбутньому так само гідно представляти нашу країну на чемпіонаті світу!

Україна, вперед!

Дякуємо всім за вітання. Але це ми, батьки, дуже емоційні, з нас просто пре гордість, що наші дівчата на міжнародних змаганнях серед 12 пар у своїй віковій категорії перші, ще й з відривом більше бала!!!! Тримаємо кулачки!!!! Бажаємо успіху і віримо, що вони втримаються на першому місці!!!!!!!! Чекаємо «золото»!!!!!!!

Ось весь список переможців та призерів із Вінниці Гран-прі пам’яті С. Героня, який проходив у м. Ланцут (Польща), із легендарної акробатичної школи Леоніда Голяка:

РЕЗУЛЬТАТИ:

Жіноча пара (12-18): Іпатова Дар’я, Гаврилюк Діана — ІІ місце.

Жіноча пара (11-16): Дука Софія, Багмет Катерина — І місце.

Жіноча група (13-19): Костенко Катерина, Гоголева Марія, Купріна Анастасія — ІІ місце.

Жіноча група (12-18): Рой Марія, Кривак Ангеліна, Грушко Діана — І місце.

Шаповалюк Наталія, Кравченко Вікторія, Літинська Олександра — ІІІ місце.