У Вінниці п’яний водій позашляховикапротаранив муніципальний автобус та втік з місця пригоди. Згодом кинув свою машину. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Вінниччини:

– 16 грудня близько опівдня екіпажам патрульної поліції надійшло орієнтування на автомобіль “Hyundai Tucson”, що вчинив ДТП із муніципальним автобусом по вулиці Маяковського та втік з місця пригоди… Опитавши свідків події, поліцейські дізнались, що автомобіль поїхав у напрямку вулиці Якова Гальчевського та встановили, як виглядав керманич. На цій вулиці інспектори знайшли автомобіль із характерними пошкодженнями. Але водія там вже не було. Розпочались пошуки правопорушника.

Схожу за прикметами людину із розбитим обличчям від удару об лобове скло патрульні виявили вже на вулиці Замковій. Побачивши поліцейських, чоловік спробував утекти на таксі, але був затриманий. Згодом він зізнався у вчиненому. У нього виявили свідоцтво про реєстрацію на автомобіль, що взяв участь у аварії із автобусом та ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд за допомогою приладу “Драгер” та у присутності двох свідків. Результат огляду – 1,17 проміле, що майже у 6 разів перевищує норму.

На керманича складено ряд протоколів – за ст. 124 КУпАП (скоєння ДТП) за ст.122-4 КУпАП (залишення місця ДТП) та за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку).

Фото надане прес-службою патрульної поліції Вінниччини