Фантастичний підводний світ з рибами, зірками та іншими мешканцями морських глибин постане на сцені муздрамтеатру ім. Садовського у новорічній прем’єрі  “Русалонька”. Хто не знає цю романтичну казку Андерсена про закохану морську принцесу, яка заради любові віддала відьмі свій чарівний голос і поміняла безтурботне існування під водою на тривоги і радощі земного життя? У Копенгагені, столиці Данії, стоїть знаменитий пам’ятник Русалоньці.

– Наша історія кохання Принца і Русалоньки має щасливий фінал. Сценарій написала Тетяна Гала-Булгакова, режисер-постановник ― Григорій Сиротюк, художник-постановник ― Тетяна Гусева, балетмейстер ― заслужена артистка України Діана Калакай, – розповів директор театру Володимир Лозовський, заслужений працівник культури України. – Головну роль підготували Тетяна Фролова і Марина Жарковська, а загалом у виставі задіяні молоді актори, в основному випускники нашого училища культури і мистецтв ім. Леонтовича.

Театральна молодь із задоволенням грає і в улюбленому спектаклі “Аліса в країні чудес”, який вінничани побачать на початку січня-2019.

-Новий рік ми жартома називаємо “театральними жнивами”, бо  приїжджає багато глядачів з районів і доводиться грати по 2-3 вистави щодня, –  із посмішкою зізнався  Володимир Лозовський. – Але таке живе спілкування – для нас завжди радість, тож чекаємо дітей і дорослих у театрі з 13 грудня і до кінця  канікул.

Веселу молодіжну виставу «Монстри на новорічних канікулах” покаже колектив обласної філармонії.

– Це інтерактивне видовище з використанням мультимедійних засобів, яскравих костюмів, музики, циркового шоу, танців, ігор з призами, – розповів автор сценарію і режисер -постановник Олександр Бойцун. – Думаємо, наше “ноу-хау” всім сподобається! Крім того, 26 грудня запрошуємо вінничан до обласної філармонії на «Різдвяний бал”, де музичні феєрверки запалюватимуть Вінницький симфонічний оркестр і кращі солісти Вінниччини.

Нагадаємо, 19 грудня о 17 год. урочисто відкриють оновлену  ялинку у Центральному міському парку. Під ялинкою виступатимуть вінницькі колективи і репер ХАС.