У Ямполі чиновники вручили ключі від квартир двом дітям-сиротам. Це стало можливим  завдяки державній програмі.

Щасливим власником однокімнатної квартири на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку в центрі Ямполя загальною площею -32 м. кв. став Дмитро Заремба, 2002 народження, родом з Буші, який зараз проживає в сім’ї опікуна Віктора Селиха в Крижопільському районі. Навчається в 11 класі місцевого навчального закладу. Дмитро власного житла не мав, перебував на квартирному обліку.

Також житло отримала 17-річна Людмила Ясницька, яка родом з Дзигівки. Дівчина перебуває на первинному обліку в службі в справах дітей Ямпільської райдержадміністрації з серпня 2014 року як дитина-сирота. Наразі проживає в Ямпільському дитячому будинку сімейного типу Наталїї Шевчук та навчається в Мазурівському ПТУ, здобуваючи професію кухаря.

Додамо, що у Вінницькій області 700 дітей-сиріт, які отримали цей статус через різні життєві обставини. Але в цьому році вперше область отримала від держави кошти на 30 квартир для дітей-сиріт. Було придбано 27 квартир  або приватних будинків – залежно від того де хоче жити дитина , в місті  чи в селі. А решта  3 – це дитячі будинки  сімейного типу. В державному бюджеті на придбання житла дітям-сиротам  на 2019 рік передбачено 27 мільйонів гривень.

Валентина Лісова