У соцмережах красуня опублікувала світлину каблучки з діамантом, яку вона отримала від бойфренда під час романтичної вечері у Таїланді. Також дівчина залишила запис, що дуже щаслива і відразу погодилась на пропозицію. Разом із нею весь цей час перебував 4-річний син, якого вона народила від американського мільйонера, прізвище якого не кажуть…

Додамо, що про стосунки Геннадія Курочки – засновника і керуючого партнера компанії CFC Consulting та 23-річної Вероніки Дідусенко стало відомо цієї осені. Чоловік, який свого часу був ще й позаштатним радником голови Адміністрації Президента, після скандалу на конкурсі краси відкрито висловив свою підтримку коханій та став супроводжувати її на різні заходи та у поїздках за кордон. Нещодавно наш земляк написав зворушливий лист, який присвятив своїй коханій.

Ти знаєш, що ти у мене дуже особлива. Усе твоє життя, твій шлях — вони непрості. Від тих часів, коли ти була гладким «ботаном», а потім дала собі слово, що зовсім скоро бридке каченя перетвориться на прекрасного лебедя. А вже через рік після виснажливих тренувань твоя мама сказала, що «у меня была самая красивая девочка, которую только можно представить»… Іноді мені здається, що якби із Землею сталася якась катастрофа, космічний корабель з далекої зірки, як у тому кіно, прилетів і забрав би саме тебе і малого Сашка як єдиних гідних порятунку представників людства. Пригадую, як обурила тебе ця принизлива вимога у запрошенні взяти участь у конкурсі «Міс Україна». Але ти тоді сказала, що відповідь на питання, як так і чому, ти зможеш отримати, тільки коли гідно пройдеш увесь цей шлях. І я знаю, ти це зможеш! Я повністю, беззаперечно буду підтримувати тебе на цій нелегкій дорозі!

Коли та де закохані відзначатимуть весілля – невідомо. Можливо, вже у новому статусі Вероніка спробує свої сили на конкурсі краси серед заміжніх матусь.

Валентина Лісова