Свиня – тварина завзята і цілеспрямована, її складно збити з обраного курсу, підкупити або переманити на свою сторону. Крім того, Свиня має досить миролюбний характер, якщо її не дратувати і не злити. Тож і рік 2019 матиме значний вплив на представників кожного знака східного гороскопу. У 2019 рік Свині багато хто вирішить змінити не тільки місце роботи, а й професію. Можливі переїзди на ПМЖ в іншу країну або місто, матеріальна стабільність і кар’єрний зліт. Головне — бути сміливішими і наполегливо домагатися того, що призведе до яскравих перспектив.

Щур

2019 року Щу­рів у всіх сфе­рах очікує відносний спокій і відсутність необхідності пості­й­но бути напоготові і швидко реагувати на зміни долі. Ви зможете досягти певних висот у кар’єрі, але Жовта Свиня не потерпить прихованого підступу і заздрості, властивих вашому знаку. Тож працюйте над собою. У робочому колективі теж постарайтеся провести чистку. Навесні Свиня обіцяє Щурам пишне весілля, причому в такому ресторані, що багатії позаздрять. Не хвилюйтеся, життя з обранцем складеться благополучно і щасливо.

Питання перед Пацюком постане руба – або працювати з ранку до ночі, або зайнятися власним бізнесом. В іншому випадку, достаток вам не світить. Принаймні у мільйонному розмірі. Ну, а в грудні можна погуляти на широку ногу. Адже вам потрібно віддячити партнерам і родичам за моральну підтримку на шляху до приголомшливого успіху.

Бик

Жовта Свиня не образить свого побратима за східним гороскопом, а тому ці­леспрямованим бикам буде все по плечу 2019 року. Важливо заздалегідь планувати всі свої справи, і тоді на все вистачить сил і часу. Не варто бути надмірно довірливими, щоб не потрапити в руки махінаторів. Однією з найнадійніших сфер вашого життя буде родина. Зорі віщують народження дитини. Сміливо продавайте нерухомість і міняйте квартиру на більш просторе житло – будинок або котедж. Фінансове становище не дуже стабільне, але воно Бика не налякає. Навпаки, з’явиться завзяття знайти додатковий заробіток і досягти бажаних цілей. Гроші люблять тих, хто вміє ними правильно розпоряджатися. Навіть якщо розкіш і матеріальні цінності для вас не важливі, все одно потрібно накопичити гідну суму. Гороскоп на 2019 рік Бику передбачає виграш, премію і особистий бізнес. Якщо все зробите в строк, то вже влітку зрозумієте, що працювали не даремно.

Тигр

Свиня від­вер­то недолюблює хиже сімейство котячих, а тому Тиграм до­ведеться боротися за місце під сонцем 2019 року. Це так припаде вам до смаку, що зупинитися захочеться лише на вершині успіху. І фінансова винагорода за працю не змусить себе довго чекати. Зате в особистому житті спостерігається штиль і повна довіра. В амурних справах Тигру доведеться сісти в крісло журі і вибирати «кращого з кращих». Гороскоп не рекомендує бути таким суворим і прискіпливим. Шлюб заради грошей? Ну, це не про вас. Слухайте своє серце, воно не обдурить.

Фінансове становище благополучніше, ніж мріяли. Гроші постійно прибувають, а витрачати їх Тигр вміє. Поруч можуть виявитися шахраї і корисливі люди, для яких гроші значать більше, ніж дружба і теплі стосунки. Ну, а родичам теж допомагайте в міру. Тигр повинен засвоїти одне гарне правило життя: добро не цінується, від нього люди нахабніють.

Кролик (Кіт)

М’яким і добрим Кроликам доведеться змиритися з невтішними прогнозами на 2019 рік у сфері грошей. Ні, ви не опинитеся за бортом, але й великих прибутків у рік Свині не передбачається. Ця обставина може позначитися і на особистих стосунках. Лише перевірені роками почуття вас не підведуть і підтримають у важкий момент. Гороскоп радить забути про сором’язливість і стати в сотню разів впевненішим у собі. Тільки таким способом можна позбутися суперників і конкурентів. Не відмовляйтеся від переговорів, угод і відряджень. Ну, а на дозвіллі Котам (Кроликам) не буде зайвим згадати про свої творчі таланти. Все піде на користь, якщо зроблено з розумом. Грошові проблеми в рік Свині (Кабана) будуть такими мізерними, що ви їх навіть не помітите. Ви зможете накопичити хорошу суму, якої вистачить і на покупки для дому, і на подорожі, і на розваги. Тільки пам’ятайте, що працювати доведеться багато. Фінанси з небес не посиплються, ви не у казці живете. Покладіть гроші під відсотки, тоді потребувати цих купюр не будете до кінця грудня.

Дракон

У представників Дракона 2019 рік буде більше періодом пошуків, ніж знахідок. Цілком можливо, що доведеться змінити роботу. Зміни також можуть торкнутися родини, але це буде на краще. Ви не страждатимете від нестачі фінансів, але навряд чи зможете подолати спокусу тринькати, тож накопичень не передбачається. Дракону пророкують «солодке» особисте життя. Вам захочеться серйозних і міцних стосунків, а також створити сім’ю і продовжити рід. Свиня радить Дракону шукати «свою» людину серед тих, хто близький йому за духом та інтересами.

Сімейні пари в 2019 році вирішать урізноманітнити своє життя, візьмуть путівку на море і розширять житло. Фінансова сфера виявиться такою міцною, що Дракону захочеться відразу ж витратити всі накопичені гроші. Не поспішайте, будь ласка, інакше залишитеся без нічого. Навіть найменший ризик може завести вас у 2019 році в тупикову грошову ситуацію.

Змія

Жовта Свиня не ставитиме Зміям перепони і не заважатиме творчому розвитку, новим знайомствам або, наприклад, укладенню вигідних угод. Але тільки від вашої працьовитості залежатиме результат всіх підприємств. Якщо ви проявите лінь і байдужість, не чекайте похвали або будь-яких бонусів від символу 2019 року. Гороскоп на 2019 рік Змії радить уважно дивитися навсібіч. Може, «друга половинка» сама вас давно шукає. Влітку може статися доленосна зустріч.

Сімейні пари восени 2019 року стануть ще міцнішими і щасливішими. Мови не може бути про фінансову кризу або позику, адже ситуація з грошима у Змії на висоті. Ви навіть жодного разу не згадаєте, що можна взяти кредит або опинитися у боржниках. Гороскоп на 2019 рік Змії передбачає стабі­льний дохід, премії і підробіток в Інтернеті. Звичайно ж, теж доведеться витрачатися. Особливо на родичів, домашні потреби і відпочинок. Не переживайте, потік фінансів буде такий сильний, що можна придбати котедж на морському березі і розкішний кабріолет.

Кінь

2019 року Свиня і Кінь легко знайдуть спільну мову один з одним. Тож вас чекає цілком вдалий і благополучний рік. Якщо ви проявите ощадливість до коштів, що надходять, то до кінця року зумієте зібрати пристойний капітал. Самотні представники знаку обов’язково зустрінуть свою половинку, і ця зустріч буде знаковою. Коням рекомендується бути уважними, щоб не створити сім’ю з корисливим і лицемірним партнером. Ну, а щоб весілля було пишне і веселе, запросіть тамадою Свиню.

Сімейним Конячкам потрібно подбати про побутові і грошові питання. За наявність фінансів сильно не переймайтеся. Краще відразу ж розрахуйте, на що і як витратити. Інтуїція підкаже Коням, куди вкласти фінанси, щоб до кінця року Свині жити безбідно. Очікуються не тільки вигідні контракти, але і пропозиції попрацювати за кордоном. Гороскоп на 2019 рік Коням радить бути щедрими, якщо сума прибутку зашкалює. Подумайте про тих, хто більше, ніж ви, потребує фінансової підтримки. Головне — не ризикуйте і «не вляпайтесь» в авантюри. Ну, і навіть подумки обходьте стороною казино та інші гральні заклади.

Коза

Представникам цього знака Жовта Свиня надасть чимало загадок, на які доведеться миттєво реагувати і зна­ходити швидкі відповіді. Від цього залежатиме ваше благополуччя як на роботі, так і в родині. Ваш легкий характер дозволить вам без труднощів заводити нові цікаві зна­йомства, одне з яких може стати доленосним. Краще більше слухати серце, а не робити висновки після кожного романтичного зна­йомства. Придивіться до тих, хто ставиться до вас щиро і не грається почуттями. Рік Жовтої Свині дуже врожайний на новонароджених, тому намотайте це на вус.

Надлишку грошей не буде, але і потреби в купюрах Коза теж не відчує. І правильно, адже робота є, контракти підписані, а пропозиції сиплються на вас, як теплий літній дощик. Гороскоп на 2019 рік Кози рекомендує бути обачнішими з грішми. Ну, і скупитися теж не варто. Особливо, якщо в борг попросять близькі родичі. Тим більше, що Коза давно мріяла оселитися в своєму будинку, на березі річки і розвести сад-город. Все вийде, якщо почнете збирати гроші вже на початку лютого 2019 року.

Мавпа

Природної хитрості і спритності Мавпам не позичати. Цей знак здатний знайти вихід з найнепередбачуванішої ситуації. Але якщо ви спробуєте обдурити довірливу Свиню – вам не минути лиха. Однозначно 2019 рік не буде нудним, а різноманітним, причому у всіх сферах життя. Багато Мавп в пошуку нових варіантів зважаться на зміни у стосунках. Мавпа обожнює стрибати і веселитися, але в любовній сфері вам доведеться бути сер­йознішою. Навряд чи знайдеться людина, яку зачарує ваша легковажність. Сюрпризи, визнання і букети квітів – все це буде, але справжнє почуття десь загубилося. Гороскоп на 2019 рік Мавпі рекомендує зайнятися своєю зовнішністю, скинути зайві кілограми і змінити стиль в одязі.

Інтуїція підкаже вам, де заритий скарб із золотими монетами. Зорі віщують вигідні угоди з партнерами з-за кордону. Не ухиляйтеся від роботи, навіть якщо заради неї доведеться жертвувати особистим життям і розвагами з друзями. Правда, про відпочинок забувати не потрібно. Інакше Мавпа всерйоз надірветься, тягаючи додому мішки з грошима.

Півень

2019 року Пів­ню доведеться проявити від­повідальність і посидючість, щоб домогтися реальних успіхів у кар’єрі та бізнесі. Ви можете покластися на своїх друзів і другу половинку, і ця підтримка буде дуже важлива, особливо в середині року. Бачачи ваші старання, Свиня винагородить вас можливістю гарненько відпочити. Зорі рекомендують написати на листочку всі свої бажання, щоб реалізовувати їх в порядку черги.

В особистій сфері удача прийде відразу ж. Тільки не мрійте про ідеального обранця, а придивляйтеся до тих, хто скромний і сентиментальний по натурі. Не вірте в казки в 2019 році, а живіть реальністю і працюйте над собою. Ну, а якщо стосунки здаються вам серйозними, то беріть обранця під ручку і вирушайте в ЗАГС. Що стосується грошей, то в рік Свині їх буде пристойна кількість. Головне — будьте обережнішими, щоб шахраї і злодії не дізналися про ваш сейф з фінансами. Зберігайте кошти в банку. Про те, яку зарплату і премію отримуєте, нікому не кажіть. Інакше не тільки заздрісники і конкуренти, але і податкова поліція з’явиться до вас у будинок і звинуватить у махінаціях.

Собака

2019 року Собаці доведеться попрощатися з міс­цем на троні і передати його Свині. Але конфліктів на цьому ґрунті серед знаків не виникне. Навіть навпаки, Свиня всіляко підтримає доброзичливих представників знака Собаки. В особистому житті все складається відмінно, тому що ви опинятиметеся в центрі уваги протилежної статі. Зірки обіцяють довгоочікувану і взаємну любов. І нічого придумувати для зваблювання обранця не потрібно, адже почуття буде щирим і міцним.

Суперники і заздрісники будуть лікті кусати, та пізно. До кінця 2019 року подбайте про розширення житла, адже очікується поповнення в сімействі. Гороскоп на 2019 рік Собаці рекомендує укладати контракти і їздити у відрядження. Якщо будуть потрібні капіталовкладення, то тут без допомоги юриста не обі­йтися. Спочатку проконсультуйтеся з ним, а потім відкривайте свій бізнес. Витрачати грошики, звичайно ж, приємно, але загрожує сер­йо­зними збитками. Краще Собаці відкласти велику суму на відпустку, щоб поїхати в середині літа до теплого моря.

Свиня

Ви ж пам’ятаєте, чий рік 2019, якої тварини? А тому в рік свого власного правління Свині кататимуться у всіх благах, як сир у маслі. 2019 рік – це, без перебільшення, зоряний період у всіх сферах. Настав час подумати про розвиток кар’єри, вкладення фінансів у власний бізнес, організацію відмінного відпочинку, а також поповнення у родині. Гороскоп на 2019 рік Свині рекомендує придивитися до партнера, який давно домагається вашої прихильності. Ця людина справді вірна і відкрита. Будь-які дрібниці подарують радість, якщо ви постараєтеся влаштувати побут з комфортом самостійно і без зайвих хвилювань.

Економити в 2019 році потрібно, але не до такої міри, щоб навіть лимонаду з кексом не спробувати. Грошей вистачить на все, що заплановано, а от збільшити дохід можна тільки активною роботою. Відкрийте свій бізнес, як радить гороскоп на 2019 рік Свині, щоб взагалі ні в чому собі не відмовляти. Мріяли поїхати на Балі? У чому ж справа, купуйте путівку в середині літа і летіть собі на здоров’я і задоволення.

Про роботу забувати не потрібно навіть на відпочинку, адже саме вона ваша «годувальниця і поїлиця» у 2019 році.