У п’ятницю біля Гніванського відділку поліції сталась трагедія — колеги під час чергування знайшли мертвим 27-річного співробітника Олега Кашталяна.

У нього було вогнепальне поранення в голову з табельної зброї. Чи була поряд із тілом записка та якісь проблеми в родині чи на роботі — поки з’ясовують. За попередньою версією, мова йде про самогубство, відкрито кримінальне провадження. Однак остаточні висновки зроблять після ретельного розслідування.

Односельчани вражені подією, бо не можуть збагнути, що саме штовхнуло молодого чоловіка скоїти самогубство. Розповідають, що Олег був людиною комунікабельною, активною та оптимістом. Служив у поліції кілька років, після введення воєнного стану часто чергував на блокпосту. Мама загиблого в дитячому садочку працює, тато — інвалід. Останнім часом Олег Кашталян жив із батьками, хоча був одружений та виховував двоє дітей. Пішов рано на роботу в доброму настрої і не повернувся… Поховали поліцейського 23 грудня.

Ще один жахливий інцидент стався у безкоштовній вбиральні біля залізничного вокзалу в Козятині. Там знайшли мертвого чоловіка. Відомо, що він наклав на себе руки. Ідентифікували особу завдяки військовому квитку, який знайшли у кишені чоловіка. Він родом зі Стрижавки та звали його Олександр. У покійного залишилось двоє діток. Як повідомили у прес-службі обласної поліції, загиблому 33 роки і головна версія слідства — самогубство. Ніякого відношення до служби в армії він останні роки не мав. Після комплексної судово-медичної експертизи будуть відомі всі подробиці. Крім того, з’ясовують, що того дня наш земляк робив у Козятині і чому зважився на суїцид… Втім, рідні Сашка вже звернулись до нашого видання, бо не вірять, що він добровільно пішов із життя. Розслідування читайте у наступному номері.

Вікторія Снігур