Надзвичайна подія сталась у Бершадському районі. Про це повідомили у прес-службі обласної поліції:

– На спецлінію «102» надійшло повідомлення від жінки про те, що її чоловік вчиняє насильство у родині. За словами начальника Бершадського відділу поліції В’ячеслава Лялюцького, на місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції.

Як з’ясувалось, чоловік напідпитку викинув її речі з будинку та вигнав дружину з дому, пригрозивши сокирою. На прохання поліцейських відчинити двері, господар будинку не відреагував, навпаки забарикадувався в приміщенні. Один з інспекторів поліції, який потрапив у помешкання через вікно, побачив господаря із сокирою та пістолетом у руках. На вимогу поліцейського припинити протиправні дії чоловік не реагував. Тоді інспектор змушений був зробити постріл вгору, після чого разом з напарником затримав зловмисника.

За попередньою інформацією, пістолет є пневматичним, його направлено на експертизу.

Чоловіка, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, затримано у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). За таке правопорушення йому загрожує до 3-х років позбавлення волі. Нині затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Фото надане прес-службою обласної поліції