Ми вже розповідали про те, що 21 грудня біля Гніванського відділку поліції сталась трагедія — під час чергування знайшли мертвим 27-річного співробітника Олега Кашталяна.

У нього було вогнепальне поранення у голову з табельної зброї. Поховали поліцейського 23 грудня. У прес-службі обласної поліції повідомили, що відкрито кримінальне провадження за фактом самогубства. Щодо причин та записки інформацію не надали. Мовляв, розслідування лише почалось.

Як з’ясували наші журналісти, Олег останнім часом  мешкав у Селищі Тиврівського району у батьківській хаті. Мама працювала у дитячому садочку, а тато  знаходився вдома через інвалідність. Є ще старший брат.

Дружина, із якою народили і виховували  двох дітей, проживала у Жмеринці. За словами знайомих родини, у них були певні проблеми. На роботі поліцейський конфліктів не мав і не отримав за довгі роки роботи жодної догани.

Втім, більшість знайомих не вірять у те, що саме через особисте життя молодий та веселий чоловік вирішив покінчити із життям. Вони підозрюють, що у всьому винні борги. Є версія, що тоді, коли Олег Кашталян заступив на чергування, до нього вкотре подзвонили колектори і з погрозами стали вимагати гроші. Кому і за що він був винен — поки невідомо.

Валентина Лісова