27 грудня, близько 10 години ранку, у центрі Вінниці на Соборній пролунав вибух. Очевидці розповідають, що на зупинці біля «Зеленої аптеки» в будинку №52 у тролейбуса розірвалося колесо!

Тут же на місце пригоди прибуло кілька карет «швидкої», адже в салоні тролейбуса постраждали мінімум троє пасажирів! Це два чоловіки та жінка, що стояли поряд із «вибуховим» люком у підлозі тролейбуса…

По подіях сьогоднішнього ранку у відділі комунікацій ГУ НП Вінниччини розповіли, що в тролейбуса лопнуло внутрішнє колесо. Через це в салоні відірвалася кришка люка на підлозі! І саме вона травмувала ноги трьом пасажирам. Їх госпіталізували до лікарні із підозрами на переломи і травми кінцівок.

Тому слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за фактом травмування пасажирів тролейбуса у м. Вінниці.

Вже відомо, що двоє пасажирів після обстеження лікарями швидкої медичної допомоги від госпіталізації відмовились, а в третього потерпілого — перелом ноги…

У ВТК так прокоментували цю ситуацію:

– Тролейбус, у якого вибухнуло колесо, опломбований і знаходиться «під слідством», – розповів директор транспортної компанії Михайло Луценко. – Всі колеса зняті і також опломбовані. Поки що постраждалі ніяких претензій до ВТК не висували. І хочу зазначити, що всі пасажири із квитком – застраховані! А ще у нас є фонд ДТП, з якого ми можемо відшкодовувати витрати на лікування в разі вини нашої транспортної компанії. До закінчення слідства робити якісь висновки чи припущення я не можу… Але щоденний техогляд цей тролейбус пройшов.

Сергій Годун