Радою адвокатів Вінницької області на 31 січня 2019 року призначено проведення конференції адвокатів Вінницької області з порядком денним:

Звіти голови ради адвокатів області та КДКА області, ревізійної комісії, повідомлення представників Вінницької області в РАУ, ВКДКА та ревізійній комісії, затвердження кошторису (за результатами роботи 2018 року), висунення кандидатур на з’їзд адвокатів України, інше.

У зв’язку з цим, 11 січня 2019 року о 14 годині у приміщенні Ради адвокатів Вінницької області (м. Вінниця, вул. Соборна, 53) буде проведено збори адвокатів м. Вінниці, дані про яких є в Єдиному реєстрі адвокатів, на яких буде вирішуватися питання про делегування представників на зазначену вище конференцію адвокатів Вінницької області, яка відбудеться 31 січня 2019 року о 14 годині (місце проведення буде повідомлене додатково).

Такі ж збори з метою висунення представників на конференцію згідно з квотою необхідно 11 січня 2019 року о 14 годині провести у всіх районах області, про що завідуючих ЮК районів повідомлено.

Місце проведення конференції буде повідомлене додатково.

Голова Ради адвокатів
Вінницької області
Терещенко О.В.