Днями у Хмільнику відбувся відкритий турнір із вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Різдвяні ігри-2019». Участь взяли близько 70 дітей –  вихованці місцевої ДЮСШ, спортсмени загальноосвітніх закладів міста, спортсмени з Бару.

Серед юнаків переможцем змагань у ваговій категорії 25 кг. став Дремлюга Андрій, учень ЗОШ №2, у ваговій категорії 28 кг. І-е місце посів Гаврилюк Валерій з м. Хмільника, у ваговій категорії 32 кг та ваговій категорії 38кг. І-е місце посіли Суконик Тарас, Данилишин Данія борці з м. Бар., у ваговій категорії 44 кг. переможцем став Маринич Андрій, у 52 кг. Шин Владислав, 60 кг. Морозов Костянтин, 66 кг, Мусевич Віктор, 73кг. Арнаут Серкій – усі спортсмени з Хмільника, розповіли у міській раді. – Серед дівчат переможцями змагань стали у ваговій категорії до 24 кг. Рибак Софія м. Хмільник, у ваговій категорії 32 кг переможцем стала Рокотчук Дар’я з м. Бар, у ваговій категорії до 44 кг. Іщук Маргарита, до 50 кг. переможцем стала Колодій Анастасія, 62 кг, Дощич Аня, 58 кг Гуцалюк Юлія – спортсменки з Хмільника.

По закінченню змагань спортсмени, які зайняли перші та призові місця, були нагороджені медалями, дипломами виконавчого комітету Хмільницької міської ради. А мер Сергій редчик всім учасникам вручив буклети «Хмільник: крізь роки і відстані».

Віталіна Володимирова