Про це повідомляє прес-служба обласної поліції:

– Вчора черговий зведений загін вінницьких поліцейських виїхав у двохмісячне відрядження в зону проведення Операції об’єднаних сил.

Понад тридцять бійців батальйону поліції особливого призначення «Вінниця» змінять своїх колег. У складі зведеного загону цього разу виконуватимуть службові завдання й патрульні поліцейські. Завдання працівників поліції незмінні – це забезпечення безпеки людей, протидія злочинності та підтримання правопорядку в зоні Операції об’єднаних сил.

Заступник начальника обласного главку поліції Руслан Мороз проінструктував поліцейських перед виїздом, наголосив на дотриманні дисципліни та законності під час виконання службових обов’язків. Також зазначив, що всі працівники досвідчені та готові до виконання поставлених завдань. Провели правоохоронців у чергове відрядження їхні рідні, друзі та колеги.

Поліцейські Вінниччини несуть службу на Сході України від початку бойових дій. За цей час більше двох тисяч правоохоронців виконували там службові завдання, допомагали місцевому населенню.

Фото надане прес-службою обласної поліції