… А йому всього 6 років. Першокласником зацікавився «Інтер».

Глєб Маринюк – учень першого класу 33-ї школи м. Вінниці. І якщо в школі він лише почав пізнавати ази науки, то в танцях він уже ас. Різними напрямками танцстилів він займається з 4-х років. А вже в п’ять виборов першість на чемпіонаті у Львові. Потім на всеукраїнських змаганнях у Тернополі. Нещодавно привіз чергову перемогу із всеукраїнських змагань сучасного танцю із столиці України – Києва. Він танцює хіп-хоп і брейк у школі Art fusion. Його викладачами є Анастасія Шевчук та Сергій Небесний.

Але на цьому Глєб не зупинився. В парі із 5-річною сестричкою Соломією він розпочав навчатись бальним танцям у «Грації». І вже за півроку вони здобули «срібло» на всеукраїнському турнірі України з бальних та спортивних танців (тренер — Аліна Мацюк). А ще вони ходять на народні танці у відомий танцювальний клуб «Радість». І одразу перейшли на другий рік навчання.

Там також танцюють у парі. І отримують похвалу від тренера Артема Олександровича. Ось такі у нас маленькі самородки. Успіхами незвичайного вінничанина зацікавились продюсери із програми «Крутіше за всіх», що на телеканалі «Інтер». Особливо його здібностями крутити брейк, стоячи на голові.

Тетяна Квасюк