Вінницький  міський  суд вчора  розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу відносно чиновниці з Оратова.  Вона   підозрюється у вимаганні хабара!

– У рамках досудового розслідування стало відомо, що начальниця  разом з іншими невстановленими слідством службовими особами домовились про отримання неправомірної вигоди від чоловіка, який звернувся до підозрюваної задля з’ясування можливості відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого господарства. Умисно та з корисливих мотивів вона  повідомила громадянину, що за надання потрібного дозволу останній має передати їй  20 тисяч гривень за кожне рішення. У свою чергу останній погодився на вимогу та декілька разів передавав грошові кошти підозрюваній на загальну суму 60 тисяч гривень, -повідомили у прес-слухбі суду.

Суд, дослідивши матеріали клопотання застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави у розмірі 153680 грн. Наразі тривають слідчі дії.

Подробиці читайте у газеті “33 канал”.

Віталіна Володимирова