Ми жителі с.Орлівка Теплицького району Вінницької області просимо зупинити вирубку дерев в урочинці «Виллі» розташованого на території Орловської сільської ради.

Даний ліс раніше належав колгоспу с.Орлівка, а після того, шляхом незаконних маніпуляцій, став належати «Віноблагроліс». На даний час на території, що прилягає до нашого села йде масова рубка лісу, а лісники закривають на це очі. Вирубуються дерева, які могли б сприяти створенню здорових і стійких лісових насаджень. На наших очах знищуються багато вікові ліси та наша екосистема і майбутнє.

Звертаючись до вас, як керівника ЛПГ «Віноблагроліс» вважаємо, що ви маєте покласти край спробам всупереч закону України проводити вирубку даного урочища. Ми дуже хочемо зберегти залишки лісу для наших дітей, онуків. Так як на даний час іде незаконна порубка сироростущих дерев, що за своїми ознаками підпадає під дію ст.246 Кримінального кодексу України – незаконна порубка лісу.

Ми вимагаємо негайно зупинити свавілля по рубці лісу в межах адміністративного округу Орловської сільської ради та вжити заходів до припинення незаконних рубок лісу.

Ми надіємося на ваше розуміння даної проблеми, бо ми переживаємо, що через пів року замість лісу на території залишаться тільки пеньки, як це трапилося з урочищем «Бурлацький ліс», який знаходиться між селами Горлівка та Мешарівка, де залишились кілька дерев тільки по периметру урочища, а весь ліс було вирізано.

Про прийняте ваше рішення просимо повідомити жителів с.Орлівка, Теплицького р-ну, Вінницької обл, вул.Молодіжна,21, Драченко Надії Ф.

163 підписи селян