Пошкоджений бензовоз перевернувся. Бензин вилився. Водій буса загинув на місці. Від «Мерседеса» залишилась купа заліза…

Вже котрий день в усіх на слуху жахлива автокатастрофа, яка сталась біля Вороновиці.

У ній зіткнулись одразу три автомобілі — бус «Мерседес», бензовоз фірми «wog» та легковик «ВАЗ»-вісімка. Зікнення було надпотужним. Від «Мерседеса» залишилась купа металобрухту. Водій, житель Одеської області, м. Біляївка, Владислав Масельський, 1972 року народження, загинув одразу.

Як діляться свідки ДТП – важко було знайти навіть права водія. В мікроавтобусі всі речі, які він віз – господарчі товари та запаковані передачі – перетворились у мотлох, залитий кров’ю…

Одразу поширилась інформація, що це був бус, який віз в Італію чи із неї посилки заробітчан. За іншою версією – посилки «Нової пошти»… Що відповідає дійсності – важко сказати, бо у водія був розбитий навіть мобільний телефон. Тому із родичами загиблого вже зв’язались органи влади Одещини.

Від зіткнення перевернувся і бензовоз, який віз бензин на заправку «wog». Водій отримав травми. Бензин почав витікати на проїжджу частину. До автокатастрофи долучилась служба МЧС. Після того, як 3-4 тонни вилились на проїжджу частину, на місце ДТП прибув інший бензовоз цієї фірми і почав перекачувати решту бензину в іншу цистерну. Щоб запобігти пожежі, авто із цистерною було оброблене вогнетривким розчином. Проїжджа частина, на яку розлився бензин змита… І вже ввечері на місце ДТП прибув кран, який розгрузив пошкоджені авто.

Служби МНС запевняють, що техногенна катастрофа, через вилив бензину, місцевості не загрожує. Наслідки вчасно ліквідовані. Загрози іншим водіям на цьому відрізку дороги через це ДТП не існує.

Як стало відомо, помер вже у лікарні і водій бензовоза

Юлія Іванюк