Про це повідомляє спільнота “Мій новий Тяжилів” у Фейсбук:

– Друга пошкоджена нова зупинка в Тяжилові.

Вчора близько 23:00 було пошкоджено зупинку по вул. Ватутіна (кінцева 3б). Не те що скло розбили (як на зупинці на С.Тимошенка), а повністю деформували металевий каркас, «неозброєним оком» видно, що в’їхала машина на великій швидкості.

Викликала поліцію, щоб виявити причину та зафіксувати пошкодження Лілія Дишкант.

– Близько 15:00 я проїжджала повз цю зупинку, вона одразу кинулась в очі, бо таке складно не помітити. Це вже друга зупинка у нас в Тяжилові, яку пошкодили «невідомі», – розповідала Лілія, – Звісно зручніше пройти повз, закрити очі та так ми ніколи не зробимо наш мікрорайон кращим, постійно ремонтуючи те, що було побудоване «вчора»…

Прибувши на місце, патрульна поліція на чолі з Закревським Олександром активно та професійно почала розслідувати причини ДТП.

Переглянули відео з камер сусіднього підприємства. Виявилось, що порушником є водійка авто марки BMW. Яка того вечора рухалась в бік вул.Гонти, ймовірно, втративши керування чи з інших причин, виїхала на зустрічну смугу та в‘їхала в зупинку громадського транспорту.

Дякувати Богу зустрічна була порожня, а якби ні?

Одразу здавши назад розвернулась, залишила місце пригоди та завезла авто на СТО поруч.

Водієм авто виявилась мешканка м-ну Тяжилів, яку працівники поліції викликали на складання протоколу. Та в свою чергу про скоєне не заперечувала.

Порушниці загрожує штраф від 340 грн до позбавлення права керування транспортними засобами та відшкодування збитків пошкодженого майна.

На місці події також була присутня Голова квартального комітету «Тяжилів» Марина Лиховицька.

– Минулої року саме на цій зупинці підлітки розбили скло, так і простояла вона, аж поки на початку літа я не звернулась до поліції, після чого зупину засклили, – додала Марина.

Тому, закликаємо вас:

Дотримуватися правил дорожнього руху, адже сівши за кермо ви несете відповідальність не тільки за своє життя та ваших пасажирів, а й інших учасників дорожнього руху:водіїв та пішоходів

НЕ БУТИ БАЙДУЖИМИ! Якщо ви помітили протиправні дії з боку інших чи наслідки такої діяльності, не соромтесь викликати поліцію або повідомити когось про це. В такому разі можна притягнути зловмисників до відповідальності.

Хочемо висловити окрему подяку Патрульна поліція Вінницької області та старшому інспектору з особливих доручень сектору розшуку та опрацювання матеріалів дорожньо-транспортних пригод Управління патрульної поліції у м. Вінниці Закревському Олександру, які професійно та швидко виконали свою роботу.

У прес-службі патрульної поліції Вінниччини так прокоментувати цю “НП”:

– Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 22-ї години 15 січня. Водійка “БМВ” не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожньої обстановки та скоїла наїзд на зупинку. З місця пригоди вона зникла. Наступного дня наші співробітники розшукали спершу автомобіль, а згодом і його власницю. На жінку склали два адмінпротоколи.

Фото – сторінка“Мій новий Тяжилів” у Фейсбук