У Тульчині відкрили оновлений сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України.

Він працює за адресою: м. Тульчин, вулиця Леонтовича, 55 А. За близько два тижні роботи його послугами вже скористалось майже 500 громадян — замінити чи оформити водійське посвідчення, отримати довідку про несудимість, зареєструвати, перереєструвати авто.

– Новий центр обладнаний електронною чергою, електронним інформаційним боксом, планшетом для оцінки якості надання послуг та веб-камерою, за допомогою якої на сайті Головного сервісного центру МВС в режимі-онлайн можна переглянути процес обслуговування та завантаженість центру. Тут громадяни мають можливість отримати послуги із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, здійснити заміну посвідчення водія, отримати перше водійське посвідчення, замовити довідку про відсутність судимостей.

На території адміністративної будівлі є якісний автомайданчик для проведення експертного огляду транспортних засобів, — повідомив начальник регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Євген Іщук. — Графік роботи: вівторок-п’ятниця 09.00-18.00, субота 09.00-16.45, без обідньої перерви. Неділя та понеділок – вихідні дні.

Між тим мешканці міста Немирова та Немирівського району вже неодноразово офіційно звертались із проханням відкрити такий самий центр й у місті. У Вінницькому РСЦ пояснюють, що це питання у компетенції Міністерства внутрішніх справ України. Але у віддалених районах Вінниччини, де немає стаціонарного підрозділу, діє і діятиме далі виїзний повністю укомплектований мобільний комплекс зі всіма необхідними приладами та базами даних.

– Ми постійно виїжджаємо у райони. Повністю забезпечені усім необхідним, від місцевої влади потрібні лише замовлення на виїзд та зручне пристосоване місце — той самий майданчик. Дуже активно та енергійно співпрацюють з цього приводу із нами у Бершаді, Томашполі, Піщанці, Козятині, Погребищі. Ось, наприклад, у Бершаді після Новорічних свят ми працювали дві доби до пізнього вечора — до останньої людини, — повідомили у прес-службі РСЦ Вінниччини. — Але хочеться, аби посадовці з інших районів Вінниччини більш активно співпрацювали із нами та приділяли більше уваги потребам населення. Бо ми відкриті до співпраці та допомоги людям.