Українські виконавці та музиканти в новорічну ніч заробляють удвічі більше, ніж зазвичай.

Зірки шоу-бізнесу часто Новий рік зустрічають на роботі, оскільки гонорари в ніч на 1 січня подвоюються. Однак відомо, що 2019 рік у колі сім’ї зустрічали Алла Пугачова і Софія Ротару, незважаючи на найвищі гонорари.

Останні дні в пресі широко обговорюються причини, за якими стовпи радянської естради Алла Пугачова і Софія Ротару не працювали в новорічну ніч.

Ротару є найбільш високооплачуваною українською зіркою — за годину виступу в неноворічний період вона отримує 100 тисяч євро, тому на Новий рік вона працює в Росії, як зазначали ЗМІ, де «можуть потягнути таку суму».

Однак після введення воєнного стану в Україні Ротару скасувала всі свої концерти в Росії і відмовилася від участі в російських новорічних передачах і музичному фестивалі «Пісня року».

Пізніше ЗМІ писали, що Ротару не виступала в РФ, оскільки їй не дали той гонорар, який вона озвучила. Сама співачка ніяк не коментує свою відмову від новорічних зйомок.

Цього року новорічні шоу пройшли і без участі Алли Пугачової. В середині грудня представники Примадонни повідомили, що зірка накопичує сили перед своїм ювілейним концертом у Кремлі.

Новий рік співачка зустріла в колі сім’ї, відмовившись від 300 тисяч євро, які їй запропонували за виступ.

Від виступу в новорічну ніч також відмовилася Оля Полякова — вона вирушила з чоловіком і дітьми до Швейцарії, а потім до Індійського океану.