19-річний син олігарха зветься Грегорі Коломойський, теж носить бороду і вчиться у Клівлендському університеті, де грає в баскетбол за цей виш.

В Америці Коломойський-молодший здобуває спеціальність «спортивний менеджмент».

Ще у грудні про успіхи сина в баскетболі сам Коломойський розповів у своєму інтерв’ю Дмитру Гордону: «Грає в команді першого дивізіону студентської ліги NCAA. Ще не в стартовому складі, але в першій заявці».

У анкеті на сторінці студентської команди містом народження Грегорі Коломойського вказано Женеву. В парубка є швейцарський паспорт.

Хлопець має зріст 193 сантиметри і важить 95 кілограмів.

«Грегорі грає під третім номером на позиції розігруючого захисника. У нього відразу чотири конкуренти по позиції — Кашима Томас, Донтел Хайсміт, Рашад Вільямс і головна зірка — Тайрі Еплбі. Всі вони стабільно грають вже не перший рік. Коломойський — фрешмен, новачок».

Син Коломойського зіграв всього три матчі за «Клівленд Стейт Вікінгс», сумарний час його гри склав 5 хвилин.

Як відомо, від дружини Ірини Ігор Коломойський має ще й дочку Анжеліку, котра у 2011 році вийшла заміж за бізнесмена Олега Бокоєва. Тоді на святкування до спадкоємиці мільярдера завітали Віктор Пінчук, Геннадій Боголюбов і Григорій Суркіс. А гостей розважали скрипалька зі світовим ім‘ям Ванесса Мей, легендарна група «Smokie» та італійська зірка Ерос Рамазотті.