Святкові служби розпочались о 4-тій годині ранку в храмі Різдва Богородиці та о 5-тій ранку на березі ставка біля ополонки, де отець Сергій  освятив воду. Почали до ставка сходитись моївчани та гості, за день тут побували дві сотні людей.

На свято завітали сусіди з Бабчинецької ОТГ. Опівдні почались купання. Дорослі і малі випробовували силу духу, пірнали у освячену воду. А вболівальники підтримували сміливців. Після купання самодіяльні артисти, сільський оркестр та голосисті дівчата, колядували, щедрували. Дзвінкі пісні далеко лунали по селу!

Олександр Вівдич, сільський голова Моївки, і Ніна Зварич, сільський голова Бабчинецької ОТГ, привітали людей з великим православним святом Водохреща! А потім веселились від душі — танцювали, катались на санках, смакували юшкою, гарячим чаєм, глінтвейном, смаженою кортоплею та ін. Особливо порадувало дітей катання на крутилці, тобто на саморобній каруселі на льоду, яку облаштувала моївська  молодь. Палало велике вогнище, святкування тривало до пізньої ночі.

-Хочу подякувати тим людям без яких це свято би не відбулось і які поклали для цього багато праці. Це наші активні, творчі, чудові та дієві люди сім’я Гладчуків – Сергій та Надія, Шумило Денис, Підгурський Костянтин, Васьков Василь, Панасюк Ольга, Просянюк Оксана, Потерлевич Оксана, сім’я Маліновських – Анатолій Павлович та Володимир Анатолійович, Вівдич Ольга, Боднар Ярослав, Волощак Володимир, Кокуца Анатолій, Зінич Денис, Шаповалу Олександр, Дмитришину Анатолію, Волощаку Денису, Кондюку Олександру, Марочко Максиму, Стафійчуку Олегу та тим хто долучався до допомоги по ходу свята! – відзначив Олександр Вівдич. – Хочу також подякувати нашому оркестру під керівництвом Ціпцюри Миколи та Свідри Михайла та колядникам (Насті Доканін, Ільніцькій Світлані, Піхур Юлі, Віт Діані, Овчарук Оксані!
Окремо хочу подякувати своїй сім’ї за допомогу та підтримку!
Звичайно в нас були й спонсори: ФОП Підгурська Т.М., ФОП Бровко Г.С., Моївське СТ (Сільпо), Ребчук С., ФОП Білик А.М., Кім Олена, Заїка Т.В.! Дякую всім за допомогу! Всіх вітаю зі святом! Христос Хрещається! У водах Йорданських!