– Молодий офіцер випив і поїхав на «євроблясі» й навіть припаркувався у темряві! Лише не зовсім вдало! Вінничан неабияк стурбувало, коли автомобіль MAZDA здійснив парковку на «острівці безпеки», збивши дорожні знаки, що заважали водієві. Під час складання протоколу водій просив замінити свою особистість та скласти матеріали на свого батька, який готовий все взяти на себе заради кар’єри сина… — написав громадський активіст Володимир Черкас.

Він припускає, що за кермом іномарки був співробітник СБУ. У прес-службі патрульної поліції Вінниччини підтвердили інформацію про автопригоду.

– До нас близько 4-ї години надійшов виклик, що водій «Мазди» виїхав на тротуар та збив дорожні знаки на повороті з вулиці Пирогова на вулицю Блока. Коли інспектори виїхали на місце пригоди, водія біля машини не було. Наші працівники знайшли його згодом. У водія були зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час медичного огляду у водія виявили 1,83 проміле алкоголю в крові, а під час повторного — вже 1,97 проміле. На нього складено ряд адмінпротоколів.

У свою чергу, прес-офіцер обласного управління СБУ Ірина Алексеєва так прокоментувала ситуацію:

– За наявними у мене даними, ситуація є іншою, ніж повідомлялось у соцмережах. Підтверджень того, що співробітник Вінницького УСБУ керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, немає. Компетентні органи проводять розслідування даної події. Ми, в свою чергу, також здійснюємо перевірку. Давайте дочекаємося результатів і потім робитимемо висновки і коментарі.

Редакція готова вислухати інші точки зору на цю ситуацію.