Мільйони людей спостерігали за виступом 69-річної гайсинчанки Лідії Горошко, яка заспівала легендарну пісню «Я козачка твоя». Наша землячка потрапила до команди Тіни Кароль і по кілька разів на тиждень тепер їздить на репетиції, адже готується до батлів.

25 січня співачка святкувала день народження, і так збіглось, що наступного дня були зйомки проекту «Голос країни». Тіна отримала море привітань та подарунків, але один із них їй, мабуть, найбільше запам’ятався. Неймовірну квіткову композицію власними руками виготовила та передала для поп-діви головний спеціаліст культури і туризму Гайсинської РДА Олена Домбровська. Усі подробиці вона розповіла нашому журналісту.

– З Лідією Горошко нас пов’язують давні дружні стосунки, і не тільки тому, що ми разом працюємо в одній галузі культури, а й через те, що я її вихованка. Тоді вона була музичним керівником у Гайсинському дошкільному дитячому закладі № 3, і мене, крихітку, з тих пір запам’ятала. Я надзвичайно тепло і зворушливо ставлюся до Лідії Федорівни, ми часто спілкуємося поза роботою, дуже її люблю та ціную наші добрі стосунки. Ось і одного січневого вечора, коли вона мені зателефонувала з робочими питаннями, а на той момент ще ефіри «Голосу країни» не транслювали, я поцікавилась, чи можна зробити солодкий подарунок для Тіни Кароль. Землячка відповіла, що було б непогано, оскільки вона поїде на репетицію 26 січня, — розповіла пані Олена. – Для себе я одразу визначилася, що це буде корзинка з трояндами, всередині яких будуть цукерочки «Рафаелло». Порадилась з колегою і вирішила, що вони мають бути тільки червоними – це улюблений колір співачки. Крім того, нещодавно народна улюблениця випустила червону помаду під власним брендом.

Працювала над своїм подарунком Олена Домбровська кілька днів. Всередині композиції помістила 15 червоних троянд, всередині яких були цукерки.

— На той момент у мене було завдання дотриматися слова, даного Лідії Федорівні, і докласти до роботи максимум зусиль, аби це творіння було гідним презентом для Тіни Кароль. 25 січня я передала його для артистки і зовсім не знала, що вона святкує іменини. А вже буквально через кілька годин дізналась з соціальних мереж, що Тіну Кароль вітають з днем народження. Ось така іронія долі. То, напевно, був подарунок, який доля приготувала для мене.

До речі, співачка вже отримала солодкий шедевр з Гайсинщини та гідно його оцінила. Навіть спочатку подумала, що це живі троянди. Звісно, такі слова окриляють, і я вдячна Лідії Горошко за надану довіру та те, що дотримала свого слова. Вірте в дива і добро, творіть його і несіть у цей світ красу та безмежну любов до людей!

Віталіна Трудько