На початку січня стартував новий сезон вокального шоу “Голос країни”. Вокалістів оцінюють зіркові судді – співачка Тіна Кароль, виконавець MONATIK, шоумен і продюсер Потап та поп-співак Dan Balan. Одним із тих, хто вирішив поборотись за перемогу, став 22-річний вінничанин Антон Хвалько. Студент технічного університету розповів, що приїхав на шоу за покликом серця і готовий перебороти свій страх виходу на велику сцену. Хлопець виконав ліричну та романтичну пісню «Can’t Pretend» Tom Odell, яку присвятив своїй коханій дівчині Вікторії. Якраз виповнився рік як воин стали зустрічатись. Вінничанин сподівався, що його голос гідно оцінить Тіна Кароль.

Втім, за три хвилини виступу ніхто з тренерів не розвернув свої крісла, хоч і зал вибухнув оваціями. Як зауважив MONATIK, голос Антона звучить не зовсім впевнено, але він має великі задатки. Наставники порадили Антону набратись впевненості та більше тренуватись і обов`язково повернутись за перемогою. На жаль, кохана нашого земляка не змогла бути присутньою в залі, бо заборонили лікарі.

-Я не знала, які емоції переживав мій Антон, чи ходив по павільйоні, чи вже на сцені, але головне все було повите великою таємницею. І я до кінця так і не знала, що коханий сказав під час інтерв’ю та на сцені. Сказати, що я відчуваю після виходу шоу в ефір, просто не можливо. Дуже рада, що з усіх людей в цьому величезному світі зустріла саме Антона. Мені неймовірно пощастило, -розповіла Вікторія.

Додамо, що поки що у «Голосі країни» залишається лише одна наша землячка -69-річна гайсинчанка Лідія Горошко. Вона виконала пісню “Я козачка твоя” і на першому ж куплеті розвернула крісло єдиної серед тренерів-суддів жінки – Тіни Кароль. Фольклористка наразі є найстаршою учасницею програми за всі її сезони…

Віра Малафей