Поклав у портфель і приніс до школи. Другокласник в перший же день роздав їх усім своїм друзям. І почав «купувати» за долари тих, хто не хотів із ним дружити. Потім діти вилізли на парти, розірвали упаковки та зробили з решти «доларовий дощ».

Ця резонансна подія сталась на тому тижні в Гайсинському районі. Родичі попросили вчителів не розголошувати деталі. Однак на правах анонімності вчитель, що стала свідком цього «доларового дощу», розповіла:

– Заходжу я на перерві одному учневі зошит віддати – коли бачу: діти кидаються, як на паті, доларами… Ними вже була встелена вся підлога класу.

Спочатку не зрозуміла. Подумала, що це такі фальшиві листівки…

Але коли почала брати в руки – була шокована, бо ж наче справжні… Одразу  з’ясували із директором, хто приніс таке диво у школу. Зателефонували батькам. Коли долучили ще й дуже відомого в районі та області діда – він, побачивши, куди пішли його заховані долари,  став як полотно. Три дні забирали батьки кошти в дітей, кому їх подарував Денис. Наче всі повернули.

Юлія Іванюк

Від редакції. Описаний випадок – не перший. Свого часу редакція писала, як учень першого класу знайшов цілий дипломат коштів і приніс до школи… А ще один дошколярик взагалі порізав їх на шматочки… Тому багатих і не дуже читачів просимо перевірити свої збереження. Та переховати їх від допитливих дитячих очей.