Деякі діячі несуть в політику свої «поняття» ще з лихих 90-х років. Вони, з чесними очима і красивими обіцянками, пропонують на виборах брудні гроші та продукти харчування. Але потім, начебто в таємниці, такі перевертні «дозволяють чесно голосувати за законом, сумлінням та справедливостю». Однак, чомусь  ніхто вам реально не підкаже, яким чином це можливо на практиці. Адже на виході з виборчої дільниці вони самі вимагають пред’явити фото та звітувати за «правильно поставлену галочку».

Мабуть, нашому суспільству важко дорікнути голодному зубожілому виборцю, що він таким чином змушений повертати в родину хоча б крихітну частку вкрадених в держави грошей. Але як не продати злодію свою віру, честь і душу? Як остаточно не занапастити майбутнє своїх дітей та онуків? І яким чином приймати вкрадений злодієм хліб саме від Бога?

Я нагороджений сіма духовними орденами. Не вважаю себе достойним, але я люблю Україну і українців. І найцінніші ідеї приходять несподівано, під час духовної практики. Бо це є наш єдиний, святий і найвищий Розум. І сьогодні я можу реально запропонувати, як одночасно можна «віддавати кесареве кесарю, а Боже – Богові»:

1. Берете «благодійні» гроші.
2. Фотографуєте в кабінці «правильно поставлену галочку».
3. Закреслюєте це беззаконня і з чистою совістю кидаєте в урну недійсний лист.

Дорогі громадяни України!

Темрява боїться світла. І брехня вічно не живе. Давайте всі разом, кожен по своїй вірі, об’єднаємося в єдиній молитві за чесні вибори і світле майбутнє країни.

Мир і процвітання, законність і справедливість – це наше законне право.

Нехай буде так!

Вінниця. «Свобода
без коду». Овсянюк.

Ліц. МОЗУ АГ № 570531 від 30.03.2011

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я.